ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ

Περιμένουμε από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να καταθέσουν το

σχέδιο νόμου για την εξομοίωση, το οποίο έχει αποσταλεί σε όλα τα κόμματα και

οι πάντες δηλώνουν σύμφωνοι.Να αποδείξουν ΑΜΕΣΑ τη συμφωνία τους.

ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΩΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ

• Διεκδικούμε την πλήρη και χωρίς περιορισμούς οικονομική και θεσμική εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες και ένταξη τους στο Νόμο 1910/1944.

• Διεκδικούμε την ισόβια τιμητική σύνταξη στη μητέρα που έκανε τρία παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας των τέκνων της, ως αναγνώριση του σημαντικού ρόλου και της προσφοράς της στην ελληνική κοινωνία.

• Δηλαδή να γίνει χαρακτηρισμός των τρίτεκνων οικογενειών ως πολύτεκνων, ανεξαρτήτως από την ηλικία τους και την ένταξή τους στις διατάξεις των νόμων περί πολυτεκνίας.

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015


ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ  ΣΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ


Το Δ.Σ του Συλλόγου μας  συγχαίρει τα παιδιά των μελών  μας καθώς και όλους τους μαθητές       της Γ Λυκείου για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.Τους ευχόμαστε καλή πρόοδο   στις σπουδές τους και επιτυχημένη  σταδιοδρομία στην μετέπειτα πορεία τους
Στα παιδιά που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή τους ευχόμαστε καλή επιτυχία
στις επόμενες προσπάθειες τους. Τίποτα δεν τελειώνει εδώ, αντίθετα ο αγώνας και η προσπάθεια για μάθηση και επαγγελματική καταξίωση είναι καθημερινός. Στο μέλλον θα τους δοθούν κι άλλες ευκαιρίες, που θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν για να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους. Η θέληση, η υπομονή και η επιμονή είναι τα στοιχεία εκείνα που καθορίζουν την επιτυχία στη ζωή.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.




 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: