ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ

Περιμένουμε από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να καταθέσουν το

σχέδιο νόμου για την εξομοίωση, το οποίο έχει αποσταλεί σε όλα τα κόμματα και

οι πάντες δηλώνουν σύμφωνοι.Να αποδείξουν ΑΜΕΣΑ τη συμφωνία τους.

ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΩΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ

• Διεκδικούμε την πλήρη και χωρίς περιορισμούς οικονομική και θεσμική εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες και ένταξη τους στο Νόμο 1910/1944.

• Διεκδικούμε την ισόβια τιμητική σύνταξη στη μητέρα που έκανε τρία παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας των τέκνων της, ως αναγνώριση του σημαντικού ρόλου και της προσφοράς της στην ελληνική κοινωνία.

• Δηλαδή να γίνει χαρακτηρισμός των τρίτεκνων οικογενειών ως πολύτεκνων, ανεξαρτήτως από την ηλικία τους και την ένταξή τους στις διατάξεις των νόμων περί πολυτεκνίας.

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015



​ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΤΗΣ ΓΚΙΩΝΑΣ-ANOΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ 

Καλησπέρα σας. Η διέυθυνση του Δασικού Χωριού Καψίτσα αποφάσισε από τον Σεπτέμβρη να προσφέρει μεταξύ άλλων πολύ οικονομικά πακέτα διακοπών για τριτέκνους και πολυτέκνους...Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας...



Χτισμένο μέσα στα έλατα, στα 1.200 μέτρα υψόμετρο στην πλαγιά της Γκιώνας, το «Δασικό Χωριό Καψίτσα» κατασκευάστηκε από το Δασαρχείο Άμφισσας, στο πλαίσιο του προγράμματος αγροτουρισμού.

Βρίσκεται κοντά στο Προσήλιο της Άμφισσας, το χωριό που είναι γνωστό και με το παλιό όνομα Σεγδίτσα. Είκοσι σπιτάκια αποτελούν το «Δασικό Χωριό Καψίτσα». 

Ειδικά διαμορφωμένοι εξωτερικοί χώροι, γηπεδάκια, παιδική χαρά αλλά και πλήρως εξοπλισμένο εστιατόριο - cafe λειτουργεί στην περιφραγμένη έκταση 78 στρεμμάτων. 

Οι κατασκευές είναι τέτοιες ώστε ο επισκέπτης του Δασικού Χωριού  να έχει την αίσθηση της οικειότητας και της θαλπωρής. 

Απέχει από την Άμφισσα μόλις 20 χιλιόμετρα και η πρόσβαση προς όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής, όπως το Φαράγγι της Ρεκκάς, το χωριό Σερνικάκι αλλά και τη Χάρμαινα και το Κάστρο των Σαλώνων στην Άμφισσα γίνεται αρκετά εύκολα.

Το χωριό αυτό απέχει από την Άμφισσα 20 περίπου χλμ. και φθάνει κανείς εκεί με άνετο δρόμο, ο οποίος στα 8 περίπου χλμ. είναι ασφαλτοστρωμένος (Εθνική Οδό Άμφισσας - Λιδορικίου) και ο υπόλοιπος σκυροστρωμένος. Από την Αθήνα απέχει 220 χλμ.

Από την Αράχωβα απέχει 50 χλμ, από τους Δελφούς 40χλμ , από τη Λαμία 75 χλμ και από την Πάτρα 130 χλμ
Είναι αγκαλιασμένο από τα βαθύσκια δάση της κεφαλληνιακής ελάτης, μπορεί να γίνει το ορμητήριο για μία ποικιλία κοντινών ή πιο μακρινών διαδρομών, με τα πόδια,με το αυτοκίνητο ή με το ποδήλατο για απόλαυση της φύσης.

Το χωριό έχει 20 κατάλληλα εξοπλισμένα οικήματα, που κατασκευάστηκαν τόσο μακριά μεταξύ τους ώστε να διασφαλίζεται η ηρεμία των ενοίκων αλλά και τόσο κοντά, ώστε να μη χάνεται η αίσθηση του ενιαίου οικισμού, σε συνδυασμό με το καλαίσθητο εστιατόριο-cafe, το άνετο γήπεδο αθλοπαιδιών, για νέους όλων των ηλικιών, τους επιλεγμένους χώρους με τα όργανα παιδιών για νέους όλων των ηλικιών, τους επιλεγμένους χώρους με τα όργανα παιδικής χαράς, για τους μικρούς φυσιολάτρες, φιλοδοξεί να προσφέρει πολλά στους επισκέπτες του.

Το Δασικό Χωριό αναβαθμίζεται, διαμορφώνει τους χώρους του και επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Από το 2015 λειτουργεί με καινούργια διεύθυνση.

Το Δασικό Χωριό Καψίτσα είναι διαθέσιμο για φιλοξενία πεζοπορικών, ορειβατικών και προσκοπικών συλλόγων. Παρέχεται διαμονή στα ξύλινα σπιτάκια. Το καθένα είναι 55 τετραγωνικά και μπορεί να φιλοξενήσει 4 άτομα. Σε κάποιες περιπτώσεις ορισμένα σπίτια μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερα άτομα κατόπιν συνεννόησης. 

Κάθε σπίτι περιλαμβάνει δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια, μπάνιο, χολ, θέρμανση (θερμοπομποί). Κάποια σπιτάκια έχουν και τζάκι.

Υπάρχει άφθονο ζεστό νερό, ενώ στο εστιατόριο του Χωριού σας περιμένουν τα δικά σας γεύματα που μπορείτε να επιλέξετε κατόπιν συνεννόησης. Λειτουργεί επίσης καφέ- εστιατόριο.

Τα πακέτα διαμονής για συλλόγους το 2015 έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να είναι απολύτως οικονομικά. Μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας πακέτο διαμονής που σας ενδιαφέρει στις πιο οικονομικές τιμές.

Δίπλα στο Δασικό Χωριό βρίσκονται μονοπάτια κατάλληλα για πεζοπορία αλλά και μέρη κατάλληλα για ορειβασία, ποδήλατο και άλλες δραστηριότητες. Παράλληλα στο χωριό λειτουργεί πίστα Pain
tball ενώ για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνονται τριήμερα σεμινάρια επιβίωσης στη φύση για πολίτες. (Survival Camp Event) Για τους λάτρεις της γυμναστικής, υπάρχει γήπεδο μπάσκετ, ενώ μέσα στο χωριό υπάρχουν δρόμοι κατάλληλοι για τζόκινγκ.

Μπορείτε να κάνετε: Ρομαντικούς περιπάτους στο δάσος και εξορμήσεις με το αυτοκίνητο στη γύρω περιοχή που έχει σημαντική ιστορική αξία. Να δείτε τα άλογα, και να ταΐσετε τους σκίουρους. Μπορείτε να κάνετε ποδήλατο απολαμβάνοντας τη φύση...


Για τους προσκόπους:

Συγκεκριμένα για τις ομάδες προσκόπων, το Δασικό Χωριό Καψίτσα από φέτος διαθέτει ελεύθερα έκταση μέσα στις εγκαταστάσεις, ιδανική για κατασκηνώσεις. Περιμένουμε να σας φιλοξενήσουμε…

Για σχολικές εκδρομές:

Το Δασικό Χωριό Καψίτσα προσφέρεται και για σχολικές εκδρομές, μονοήμερες αλλά και για περισσότερες ημέρες. Κατά τους ζεστούς μήνες είναι πάντα δροσερό. Είναι περιφραγμένο και φυλάσσεται. Για τους μαθητές το Δασικό Χωριό Καψίτσα άνοιξε τις πύλες του και σας περιμένει για τις πιο όμορφες εκδρομές στη φύση…

Για off road εκδρομές:

Το Δασικό Χωριό Καψίτσα είναι ιδανικό και για τους λάτρεις των εκδρομών off roadEπικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ

ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ

Συνδεθείτε μαζί μας για να μαθαίνετε τα νέα μας:

http://kapsitsa.blogspot.gr/
https://www.facebook.com/dasiko.xorio.kapsitsa
https://www.facebook.com/Kapsitsa
https://www.facebook.com/kapsitsa.forest.village

Πληροφορίες και επικοινωνία με το Δασικό Χωριό
Δημήτρης Κοντονίκος (manager- coordinator) 698-6188388
Νίκος Σωτηρίου (marketing-social media) mail:kapsitsa@gmail.com
Για συμμετοχή στο Survival Camp Event: Χρήστος Ταμβάκης (210-4102780 / 6988-192271)





















Δεν υπάρχουν σχόλια: