ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ

Περιμένουμε από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να καταθέσουν το

σχέδιο νόμου για την εξομοίωση, το οποίο έχει αποσταλεί σε όλα τα κόμματα και

οι πάντες δηλώνουν σύμφωνοι.Να αποδείξουν ΑΜΕΣΑ τη συμφωνία τους.

ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΩΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ

• Διεκδικούμε την πλήρη και χωρίς περιορισμούς οικονομική και θεσμική εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες και ένταξη τους στο Νόμο 1910/1944.

• Διεκδικούμε την ισόβια τιμητική σύνταξη στη μητέρα που έκανε τρία παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας των τέκνων της, ως αναγνώριση του σημαντικού ρόλου και της προσφοράς της στην ελληνική κοινωνία.

• Δηλαδή να γίνει χαρακτηρισμός των τρίτεκνων οικογενειών ως πολύτεκνων, ανεξαρτήτως από την ηλικία τους και την ένταξή τους στις διατάξεις των νόμων περί πολυτεκνίας.

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΑΓΟΡΑ

Πριν από λίγο καιρό πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας στο Βόλο και στη Ζαγορά όπου παρευρέθηκαν πάρα πολλοί τρίτεκνοι με τις οικογένειες τους και πέρασαν ένα πολύ όμορφο απόγευμα με μουσική και διασκέδαση . Η εκδήλωση αυτή ήταν αφιερωμένη στις οικογένειες των τριτέκνων .


















Στην εκδήλωση της Ζαγοράς έγινε εκτενή αναφορά για τα θέματα που απασχολούν τους τρίτεκνους από την πρόεδρο Βακουφτσή Σούλα και την γενική γραμματέα Αλπάκη Πόπη . Απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις των μελών όπως για τα επιδόματα , για τα τρόφιμα , για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και πολλά άλλα  . Έπειτα της ενημέρωσης και των απαντήσεων ακολούθησε γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες .


Δεν υπάρχουν σχόλια: