ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ

Περιμένουμε από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να καταθέσουν το

σχέδιο νόμου για την εξομοίωση, το οποίο έχει αποσταλεί σε όλα τα κόμματα και

οι πάντες δηλώνουν σύμφωνοι.Να αποδείξουν ΑΜΕΣΑ τη συμφωνία τους.

ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΩΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ

• Διεκδικούμε την πλήρη και χωρίς περιορισμούς οικονομική και θεσμική εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες και ένταξη τους στο Νόμο 1910/1944.

• Διεκδικούμε την ισόβια τιμητική σύνταξη στη μητέρα που έκανε τρία παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας των τέκνων της, ως αναγνώριση του σημαντικού ρόλου και της προσφοράς της στην ελληνική κοινωνία.

• Δηλαδή να γίνει χαρακτηρισμός των τρίτεκνων οικογενειών ως πολύτεκνων, ανεξαρτήτως από την ηλικία τους και την ένταξή τους στις διατάξεις των νόμων περί πολυτεκνίας.

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΓΟΝΕΙΣ




 ΠΡΟΣ  e-mail : minister@minfin.gr


  «Πάντα υπάρχουν περιθώρια ελιγμών, αλλά πρέπει, όμως, να εξοικονομήσουμε από το φορολογικό νομοσχέδιο γενικότερα, που είναι κομμάτι των 13,5 δισ. Άρα για τα περίπου 2.500.000 από το φορολογικό νομοσχέδιο, όποιος προτείνει κάποια κατάργηση θα πρέπει να προτείνει και κάτι σε αντικατάστασή της»,    απάντησε ο κ. Στουρνάρας ερωτηθείς για το ενδεχόμενο κατάργησης φοροαπαλλαγών, όπως αυτές που αφορούν τα παιδιά.


ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ,

 Σε 
αντικατάσταση λοιπόν της κατάργησης που διεκδικώ ( ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΔΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ) προτείνω κατ’ αρχήν να ΜΗΝ υπάρχει το αφορολόγητο των βουλευτών και να πληρώσουν φόρο ΑΠΟ ΤΟ  ΜΗΔΕΝ.

 Επίσης προτείνω όλοι οι βουλευτές να δώσετε 700 ευρώ τον μήνα ΥΠΕΡ της χώρας, που σημαίνει 210.000 τον μήνα και μέσα σε έναν χρόνο… 2.520.000 …….αγαπητοί εθνοπατέρες και είμαστε ΟΚ !!!

Πιστεύετε δε ειλικρινά πως  μπορεί να ζήσει οικογένεια με 6.000 
ετήσιο εισόδημα 
…κάτι λιγότερο από το δικό σας μηνιαίο εισόδημα ;;;

Αναρωτήθηκα  δε μόλις έμαθα ότι έχετε δύο παιδιά …Δέχεστε κύριε Στουρνάρα να τα πληρώσετε ως 
ΤΕΚΜΗΡΙΟ ;;;
 Έτσι «μετράτε» εσείς τα παιδιά σας ;;;

Βοηθήστε λοιπόν με τις οικονομολογικές σας γνώσεις να σωθεί ο λαός και τα παιδιά μας και ΟΧΙ οι φίλοι σας οι τραπεζίτες και οι μεγαλοκαρχαρίες και
αφήστε την αξιοπιστία σε αυτούς που τους αξίζει !!!

ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟ
 ΤΟ ...ΧΑΡΑΤΣΙ !!!


ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ !!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: