ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ

Περιμένουμε από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να καταθέσουν το

σχέδιο νόμου για την εξομοίωση, το οποίο έχει αποσταλεί σε όλα τα κόμματα και

οι πάντες δηλώνουν σύμφωνοι.Να αποδείξουν ΑΜΕΣΑ τη συμφωνία τους.

ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΩΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ

• Διεκδικούμε την πλήρη και χωρίς περιορισμούς οικονομική και θεσμική εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες και ένταξη τους στο Νόμο 1910/1944.

• Διεκδικούμε την ισόβια τιμητική σύνταξη στη μητέρα που έκανε τρία παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας των τέκνων της, ως αναγνώριση του σημαντικού ρόλου και της προσφοράς της στην ελληνική κοινωνία.

• Δηλαδή να γίνει χαρακτηρισμός των τρίτεκνων οικογενειών ως πολύτεκνων, ανεξαρτήτως από την ηλικία τους και την ένταξή τους στις διατάξεις των νόμων περί πολυτεκνίας.

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΠΑΚΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ



Όλοι μαζί για την Βίκυ.
Όλοι μαζί φίλοι μου συγκεντρώσαμε και συσκευάσαμε 17 κούτες με καπάκια με σκοπό να πάνε σε ένα άτομο από το Βόλο την Βίκυ. Η Βίκυ έχει ανάγκη από ένα αναπηρικό αμαξίδιο ειδικών προδιαγραφών το οποίο ως εκ θαύματος δεν το χορηγεί το ταμείο της. Γι'αυτό το λόγο επικοινωνήσαμε με τον Σύλλογο Τριών Τέκνων Μαγνησίας Η ΑΡΓΩ και προσωπικά με την πρόεδρο την κυρία Βακουφτσή έτσι ώστε εκείνη να τα προωθήσει για τον σκοπό αυτό.
Σε αυτό το σημείο λοιπόν θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που συντέλεσαν στην προσπάθεια αυτή.
Ευχαριστώ πολύ λοιπόν φίλους-συγγενείς που με βοήθησαν,την μεταφορική εταιρεία ΤΖΩΝΗΣ για την αποθήκευση,τον κύριο Νίκο ευγενικό για την μεταφορά στην Γλύφα,επίσης το ιδιωτικό Νηπιαγωγείο ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ μαζί με το προσωπικό του, όπως επίσης και τους γονείς που πήγαιναν τα παιδιά τους στο συγκεκριμένο σχολείο,τα φέρρυ μποτ Αγιόκαμπος-Γλυφα και όλους αυτούς που πίστεψαν σε εμένα ότι θα τα καταφέρω.
Σας ευχαριστώ όλους εκ βάθους καρδίας

Ιωάννης Πανουργιάς








Δεν υπάρχουν σχόλια: