ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ

Περιμένουμε από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να καταθέσουν το

σχέδιο νόμου για την εξομοίωση, το οποίο έχει αποσταλεί σε όλα τα κόμματα και

οι πάντες δηλώνουν σύμφωνοι.Να αποδείξουν ΑΜΕΣΑ τη συμφωνία τους.

ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΩΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ

• Διεκδικούμε την πλήρη και χωρίς περιορισμούς οικονομική και θεσμική εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες και ένταξη τους στο Νόμο 1910/1944.

• Διεκδικούμε την ισόβια τιμητική σύνταξη στη μητέρα που έκανε τρία παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας των τέκνων της, ως αναγνώριση του σημαντικού ρόλου και της προσφοράς της στην ελληνική κοινωνία.

• Δηλαδή να γίνει χαρακτηρισμός των τρίτεκνων οικογενειών ως πολύτεκνων, ανεξαρτήτως από την ηλικία τους και την ένταξή τους στις διατάξεις των νόμων περί πολυτεκνίας.

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019



Με επιτυχία η κοπή της Βασιλόπιτας, ο χορός και η 
βράβευση των φοιτητών - παιδιών μελών των οικογενειών
του Συλλόγου μας.













Την Τετάρτη 2/1/2019 ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε με πολύ μεγάλη επιτυχία την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας το χορό αλλά και την  βράβευση των φοιτητών - παιδιά μελών των οικογενειών του Συλλόγου μας, στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου ΠΑΡΑΛΙΟ, παρουσία του εκπροσώπου της Μητρόπολης μας σεβαστό πατέρα Βασίλειο Αδάμ που ευλόγησε τη Βασιλόπιτα 
και την εκδήλωση, παρουσία τοπικών αρχών και πλήθος μελών και φίλων.



Στη συνέχεια βραβεύσαμε τους φοιτητές που εισήχθησαν σε ΑΕΙ - ΤΕΙ προσφέροντας σε όλους αναμνηστική πλακέτα, σακίδιο και φλασάκι. Στους τρεις πρώτους σε μόρια δόθηκε ένα μικρό χρηματικό ποσό το οποίο έχει θεσπιστεί στη μνήμη του πρώην προέδρου Γεωργίου Καλαντζή.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους η Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη
ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ  κ. Αλέξανδρος Μεικόπουλος, ο Βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. κ. Χρήστος Μπουκώρος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Καλτσογιάννης, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Τζούλια Τσαλίκη και Δημήτρης Λουφόπουλος, ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Β. κ. Θανάσης Παπαδημόπουλος, η Πρόεδρος του ΤΕΕ και υποψήφια Δήμαρχος Βόλου κ. Νάνσυ Καπούλα, η Πρόεδρος του Οδοντιατρικού
Συλλόγου κ. Τίνα Κλάρα, ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας και υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Ιωάννης 
Σακκόπουλος, ο πολιτευτής με τη Ν.Δ. κ. Κώστας Μαραβέγιας, ο κ. Βασίλης Καραλής μέλος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, ο κ. Δημήτρης Τσιμπανάκος μέλος της Ν.Ε.του  ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας, η Αν. Γραμματέαςτης ΟΠΟΤΤΕ και γραμματέας του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Πιερίας κ. Κοίδου Ζωή, ο Γραμματέας του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Λάρισας κ. Δημήτρης Μπουλούμπασης και μέλη του Δ.Σ.





















Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστούν όλους όσους τίμησαν με την παρουσία την εκδήλωση και υπόσχονται ότι οι δράσεις του Συλλόγου θα συνεχιστούν είτε προς όφελος των τρίτεκνων οικογενειών είτε για φιλανθρωπικούς σκοπούς. 
Ευχαριστούμε τα Μουσικά συγκροτήματα του Θωμά Σκοτίδα και του Σπύρου Μητρούλα για την υπέροχη μουσική τους. 
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσής μας 
ΦΟΥΡΝΟ ΤΟΠΟΥΖΟΓΛΟΥ 
ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΑΡΑΛΗ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ 
ΖΗΣΗ ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ.
Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά και ο Νέος Χρόνος να φέρει σε όλους Υγεία, Χαρά,Ευτυχία, Αγάπη, Αισιοδοξία και ότι άλλο επιθυμεί ο καθένας.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!!!!!!!



Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Συλλόγου








Δεν υπάρχουν σχόλια: