ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ

Περιμένουμε από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να καταθέσουν το

σχέδιο νόμου για την εξομοίωση, το οποίο έχει αποσταλεί σε όλα τα κόμματα και

οι πάντες δηλώνουν σύμφωνοι.Να αποδείξουν ΑΜΕΣΑ τη συμφωνία τους.

ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΩΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ

• Διεκδικούμε την πλήρη και χωρίς περιορισμούς οικονομική και θεσμική εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες και ένταξη τους στο Νόμο 1910/1944.

• Διεκδικούμε την ισόβια τιμητική σύνταξη στη μητέρα που έκανε τρία παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας των τέκνων της, ως αναγνώριση του σημαντικού ρόλου και της προσφοράς της στην ελληνική κοινωνία.

• Δηλαδή να γίνει χαρακτηρισμός των τρίτεκνων οικογενειών ως πολύτεκνων, ανεξαρτήτως από την ηλικία τους και την ένταξή τους στις διατάξεις των νόμων περί πολυτεκνίας.

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017



 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ No 10 - 2017 - ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ




05/10/2017  09:00 - 14:00

Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για το Δημογραφικό


Κατηγορία: Κοινοβουλευτικό ΈργοΑκρόαση φορέων και συζήτηση για το δημογραφικό.
Τα μέλη της Επιτροπής θα ενημερώσουν η κυρία Θεανώ Φωτίου, Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης, κ. Παύλος Ιωάννου, η κυρία Φωτεινή Κούβελα, Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, ο κ. Γεώργιος Ελευθεράκης, Διευθυντής Τροχαίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο κ. Νικόλαος Χιωτάκης, Δήμαρχος Κηφισιάς και μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, η κυρία Βασιλική Δανέλλη - Μυλωνά, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», ο κ. Βασίλειος Θεοτοκάτος, Πρόεδρος της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος και ο κ. Δημήτριος Χριστοθανόπουλος, Αντιπρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων.



Δημήτρης Χριστοθανόποιυλος, Αντιπρόεδρος ΟΠΟΤΤΕ & Γραμματέας του Συλλόγου Τριτέκνων Περιστερίου και Χρήστος Καρίπης, Εκπρόσωπος ΟΠΟΤΤΕ από το Συλλογο Τριτέκνων Φυλής!!!!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: