ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ

Περιμένουμε από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να καταθέσουν το

σχέδιο νόμου για την εξομοίωση, το οποίο έχει αποσταλεί σε όλα τα κόμματα και

οι πάντες δηλώνουν σύμφωνοι.Να αποδείξουν ΑΜΕΣΑ τη συμφωνία τους.

ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΩΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ

• Διεκδικούμε την πλήρη και χωρίς περιορισμούς οικονομική και θεσμική εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες και ένταξη τους στο Νόμο 1910/1944.

• Διεκδικούμε την ισόβια τιμητική σύνταξη στη μητέρα που έκανε τρία παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας των τέκνων της, ως αναγνώριση του σημαντικού ρόλου και της προσφοράς της στην ελληνική κοινωνία.

• Δηλαδή να γίνει χαρακτηρισμός των τρίτεκνων οικογενειών ως πολύτεκνων, ανεξαρτήτως από την ηλικία τους και την ένταξή τους στις διατάξεις των νόμων περί πολυτεκνίας.

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017


ΚΑΡΤΑ EY CLUB


Προς  :
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.


Αξιότιμοι κύριοι,

Έχουμε την τιμή να σας παρουσιάσουμε την Κάρτα Υγείας ΕΥ CLUB.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Κάρτα Υγείας ΕΥ CLUB είναι η πρωτοπόρος στον κλάδο δραστηριοποίησής της, έχοντας εισάγει (και κατοχυρώσει) τον όρο «Κάρτα Υγείας».

Όταν λέμε ΕΥ CLUB εννοούμε έναν οργανισμό με δομή και προσανατολισμό στη δημιουργία και διαχείριση προγραμμάτων με υπηρεσίες υγείας, πιστοποιημένο κατά ISO 9001:2008 για το σύνολο των λειτουργιών του.

Στο ΕΥ CLUB επιτυγχάνουμε την άμεση και ποιοτική διαχείριση των προβλημάτων υγείας των μελών μας χωρίς καθυστερήσεις, ανάγκη εγκρίσεων ή λίστες αναμονής.

Ο κάτοχος της Κάρτα Υγείας ΕΥ CLUB έχει ενδεικτικά στη διάθεσή του:

  • Δωρεάν κλινικές εξετάσεις για επείγοντα περιστατικά, 24 ώρες το 24ωρο σε συμβεβλημένες κλινικές.
  • Έκπτωση έως και 80% σε διαγνωστικές εξετάσεις.
  • Πρόσβαση σε ιδιώτες ιατρούς σε ιδιαιτέρως προνομιακές τιμές.
  • Πρόσβαση σε ιατρομηχανολογικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής (π.χ. αναίμακτη στεφανιογραφία ή κολονοσκόπηση, ρομποτική χειρουργική κ.λπ.).
  • Δωρεάν ασθενοφόρο σε περίπτωση νοσηλείας σε συμβεβλημένες κλινικές.
  • Επείγουσα αεροδιακομιδή σε περιπτώσεις ατυχήματος ή αιφνίδιας ασθένειας.
  • Σειρά προνομίων με μεγάλες εκπτώσεις ή ακόμα και δωρεάν, σε πλήθος ιατρικών υπηρεσιών.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ

Προκειμένου να διαθέσουμε τις ανωτέρω υπηρεσίες στους κατόχους της Κάρτα Υγείας ΕΥ CLUB έχουμε δημιουργήσει δίκτυο με πάνω από 3.000 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, 350 διαγνωστικά κέντρα και 30 ιδιωτικές κλινικές, με πανελλαδική γεωγραφική διασπορά.

Όπου κρίνεται αναγκαίο, η φυσική πρόσβαση στο ανωτέρω δίκτυο συνεπικουρείται από συνεργαζόμενα επίγεια και εναέρια μεταφορικά μέσα:
  • ασθενοφόρα
  • ελικόπτερα
  • αεροσκάφη
  • λευκά ταξί κ.λπ.

Αναφέρουμε ενδεικτικά κάποιες από τις συνεργασίες μας:
  • Όμιλος EUROMEDICA
  • ΕΥΡΩΔΙΑΓΝΩΣΗ
  • ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ-AFFIDEA
  • ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ
  • ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ
  • MEDITERRANEO HOSPITAL
  • DOCTOR CARE

ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ DOCTOR CARE

Ειδικά στη Θεσσαλονίκη, το ΕΥ CLUB συνεργάζεται με το Πολυϊατρείο DOCTOR CARE.

Πρόκειται για Πρότυπη Μονάδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική στην Ελλάδα, με πολυάριθμα ιατρικά τμήματα όλων των ειδικοτήτων, εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις.

Διαθέτει συνεργάτες και στελέχη, καταξιωμένους και διακεκριμένους ιατρούς, υπερσύγχρονο ιατρομηχανολογικό εξοπλισμό και πρότυπες κτιριακές εγκαταστάσεις, με εύκολη πρόσβαση για ΑΜΕΑ και ηλικιωμένους.

Βρίσκεται στο πλέον νευραλγικό σημείο της Θεσσαλονίκης –απέναντι από το λιμάνι- και προσφέρει εύκολο παρκινγκ.

Αποτελεί εγγύηση ποιότητας για παροχή ιατρικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας σε συνδυασμό με ιδιαίτερα προσιτές τιμές και άμεση παραλαβή αποτελεσμάτων, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα ότι η παροχή υπηρεσιών Υγείας μπορεί να είναι ποιοτική και προσιτή σε ΌΛΟΥΣ.

FACELOOK

Στον 5ο όροφο του DOCTOR CARE λειτουργεί το Κέντρο Αισθητικής FACELOOK.

Το FACELOOK παρέχει ανωτέρου επιπέδου υπηρεσίες αισθητικής αλλά και ιατρικής αισθητικής σε συνεργασίας με ειδικευμένους ιατρούς του  DOCTOR CARE.

Σε ένα μαγευτικό περιβάλλον πολυτέλειας αλλά και χαλάρωσης με απρόσκοπτη θέα στο Θερμαϊκό κόλπο, το εξειδικευμένο προσωπικό του FACELOOK, χρησιμοποιώντας τεχνικές και τεχνολογία αιχμής, προσφέρει ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η αισθητική αλλά και η κοσμητική ιατρική παγκοσμίως.

ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΜΕΛΩΝ

Για την εξυπηρέτηση των κατόχων της Κάρτα Υγείας ΕΥ CLUB  λειτουργεί Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών εντός του υπερσύγχρονου call centre που διαθέτουμε (ενός από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα).

Στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών, το οποίο είναι στελεχωμένο από 30 εξειδικευμένους agents, εξυπηρετούνται σε 24ωρη βάση εισερχόμενες κλήσεις πελατών οι οποίοι ζητούν καθοδήγηση:

    • για περιπτώσεις βλάβης της υγείας τους

    • για περιπτώσεις προληπτικής ιατρικής

Υπό την ευθύνη και επίβλεψη αρχιάτρου πλαισιωμένου από  εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, το Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών διεκπεραιώνει με επιτυχία, περισσότερα από 15.000 περιστατικά μηνιαίως.

Προκειμένου να εξυπηρετούνται και ξενόγλωσσοι πελάτες, το Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών μπορεί να καθοδηγήσει τον πελάτη σε 4 διαφορετικές γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Ρώσικα, Αραβικά).


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εκπονήσαμε ειδικά για την Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. μια μελέτη για τη δημιουργία θεματικής κάρτας (co-branded) η οποία θα φέρει αμφότερα τα λογότυπα ΕΥ CLUB & Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.

Κατωτέρω, υποβάλλουμε ολοκληρωμένη πρόταση για τη συνεργασία μας στην προώθηση της κάρτας ΕΥ CLUB- Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. στα μέλη της Ομοσπονδίας σας.

                              Α.ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΥ CLUB- Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.


Θα δημιουργηθεί θεματική κάρτα (co-branded) με το λογότυπο
                                       ΕΥ CLUB- Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.












Β.ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Ο κάθε σύλλογος της Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. θα ενημερωσει τα μελη του για την συγκεκριμενη συνεργασια και προσφορά της κάρτας υγείας EY CLUB με τους εξης τρόπους:

  1. Mε ανάρτηση στο site της Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.

  1. Με ανάρτηση ο κάθε σύλλογος ξεχωριστά στο προσωπικό του site

  1. Με αποστολή της προσφοράς στα μέλη του κάθε συλλόγου που διαθέτουν προσωπικό email ή,

  1. Με μαζική αποστολή sms για την προσφορά σε όλα τα μέλη των συλλογων σας.



    

Γ3.ΤΙΜΗ  ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΡΤΩΝ Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.

Ειδικά για την Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. η τιμή για μαζική αγορά καρτών διαμορφώνεται ως εξής:
ΕΙΔΟΣ ΚΑΡΤΑΣ
ΑΞΙΑ ΚΑΡΤΑΣ
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΚΑΡΤΑ
Από 200 ΕΩΣ 1000
Από 1001 ΕΩΣ 5000
Από 5001 και ΑΝΩ
Οικογενειακή κάρτα Ετήσιας διάρκειας( έως 5 άτομα και με ενήλικα τέκνα )
€220
50,00 €
35,00 €
20,00 €

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε

  • H αναβάθμιση της κάρτας σε  ΕΥ LADIES θα είναι ΔΩΡΕΑΝ (αντί του ποσού αναβάθμισης που ανέρχεται στα €20)
  • Η διάρκεια των καρτών ειδικά για τα μέλη της Ομοσπονδίας σας θα είναι για 14 μήνες αντί για 12 μήνες που είναι η κανονική τους διάρκεια.

Γ4. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΩΝ ΑΠΟ Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.

Όσα μέλη από τον κάθε σύλλογο της Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. επιθυμούν να ενταθούν στη συγκεκριμένη οικονομική προσφορά, θα πρέπει να το δηλώσουν στο σύλλογο που υπαγονται,και στην συνεχεία ο υπεύθυνος του κάθε συλλόγου θα συλλέξει τα μέλη και θα τα αποστείλει στην Ομοσπονδία.

Στην συνέχεια η Ομοσπονδία θα αποστείλει στην εταιρεία μας τα στοιχεία  των  μελών από όλους τους συλλόγους που δήλωσαν την επιθυμία να αγοράσουν την κάρτα υγείας EY CLUB, και η οποία θα τους σταλεί με courier στην διεύθυνση που θα έχουν ορίσει μαζί με το αναλυτικό έντυπο με τα προνομία και τις παροχές της κάρτας.

Η ημερομηνία λήξης της συγκεκριμένης προσφοράς είναι έως και Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 θα ισχύει αυστηρά και δεν θα πάρει παράταση.


ΑΛΛΑ ΩΦΕΛΗ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

  1. Θα γίνει αναφορά της συνεργασίας με ειδικό banner στο www.eyclub.gr το οποίο έχει χιλιάδες επισκέψεις μηνιαίως.
  2. Ενημέρωση για την συνεργασία με email προς όλους τους συνεργάτες μας (περισσότεροι από 3.000 ιατροί, διαγνωστικά κέντρα, νοσηλευτικά ιδρύματα).
  3. Αποστολή δελτίων τύπου για τη συνεργασία στα ΜΜΕ.
  4. Η ύπαρξη της θεματικής κάρτας (co-branded) θα επιφέρει επιπλέον προβολή από την επίδειξη της σε κάθε συνεργαζόμενο ιατρό, διαγνωστικό κέντρο, νοσηλευτικό ίδρυμα.
  5. Οι κάτοχοι της κάρτας  ΕΥ CLUB-Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. θα έχουν πρόσβαση στην τράπεζα αίματος του EY CLUB.
  6. Ειδικά προνόμια, εκπτώσεις και δωρεάν παροχές για τα μέλη των συλλόγων της Κεντρικής Μακεδονίας στο Πολυϊατρείο DOCTOR CARE.
  7. Ειδικά προνόμια, εκπτώσεις και δωρεάν παροχές για τα μέλη των συλλόγων της Κεντρικής Μακεδονίας στο Κέντρο Αισθητικής FACELOOK.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ  ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΕΥ CLUB

ΠΙΝΑΚΑΣ  ΠΑΡΟΧΩΝ-ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ

Παραθέτουμε κατωτέρω, πίνακα με Ενδεικτικές Παροχές για τους κατόχους καρτών ΕΥ CLUB, όπως αυτές ισχύουν σήμερα:

  1. ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ
    1. Διαγνωστικές Εξετάσεις
Παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας απεριόριστων διαγνωστικών εξετάσεων, τόσο σε δίκτυο συμβεβλημένων διαγνωστικών κέντρων, όσο και στις διαγνωστικές μονάδες ιδιωτικών νοσηλευτικών ιδρυμάτων, ως εξής (οι τιμές διαμορφώνονται αναλόγως της εξέτασης και του διαγνωστικού κέντρου)

      1. Διαγνωστικές εξετάσεις με χρήση ασφαλιστικού φορέα, με έκπτωση έως 50% στο ποσό που δεν καλύπτεται από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
      2. Διαγνωστικές εξετάσεις χωρίς χρήση ασφαλιστικού φορέα σε τιμές Φ.Ε.Κ. πχ Γενική αίματος με 2,88€, Υπέρηχος Θυρεοειδούς με 8,28€, Τest Pap 13,00€, Ακτινογραφία από 4,11€
      3. Διαγνωστικές εξετάσεις που δεν περιλαμβάνονται στο Φ.Ε.Κ., θα παρέχονται με σημαντική έκπτωση, έως και 50% επί του εκάστοτε ιδιωτικού τιμοκαταλόγου. πχ ψηφιακή μαστογραφία με 19€.

    1. Ιατρικές Επισκέψεις
Παρέχεται η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ ιατρικών επισκέψεων ή με προσιτή (αναλόγως της ειδικότητας, της περιοχής και του ιδιωτικού νοσηλευτηρίου) συμμετοχή του ασφαλισμένου, στο δίκτυο των συμβεβλημένων ιατρών πανελλαδικά και στα τακτικά ιατρεία των συμβεβλημένων ιδιωτικών νοσηλευτικών ιδρυμάτων. Καλύπτονται και όλα τα έκτακτα περιστατικά.


  1. ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ
    1. ΝΟΣΗΛΕΙΑ
Παρέχεται νοσηλεία σε συμβεβλημένα ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα, με έκπτωση έως και ποσοστού 50%.
      1. Οι εκπτώσεις ισχύουν, τόσο για ιδιωτικές νοσηλείες, όσο και για νοσηλείες στις οποίες συμμετέχει ο κύριος ασφαλιστικός φορέας, με έκπτωση έως 50% στο ποσό που δεν καλύπτεται από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ή από ιδιωτικούς ασφαλιστικούς φορείς.
    1. ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ
      1. Για όλες τις κατηγορίες των χειρουργικών επεμβάσεων, ισχύουν προνομιακές τιμές, που περιλαμβάνουν την αμοιβή γιατρού, αναισθησιολόγου, προεγχειριτικού ελέγχου,  υλικών, φαρμάκων και κλινικής.

  1. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ
Παρέχεται η δυνατότητα χρήση ΔΩΡΕΑΝ ασθενοφόρου για περιπτώσεις διακομιδών προς συμβεβλημένα ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα για νοσηλεία (πολεοδομικά συγκροτήματα Αθηνών & Θεσσαλονίκης).
Σε περιπτώσεις που δεν προκύπτει νοσηλεία, οι ανωτέρω διακομιδές γίνονται με έκπτωση έως και 50%



  1. ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Παρέχεται η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ επισκέψεων σε οδοντιάτρους. Σε περίπτωση που χρειαστούν οδοντιατρικές εργασίες, αυτές διενεργούνται με έκπτωση έως και 60%.

  1. ΤSEK UP
              Παρέχεται η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ ετήσιων αιματολογικών   εξετάσεων οι οποίες διαφοροποιούνται και αλλάζουν αναλόγως την πόλη και την περιοχή ανά την επικράτεια.


                                                 ΠΡΟΣΟΧΗ!!
Οι δωρεάν παροχές ισχύουν σε συγκεκριμένα Διαγνωστικά, Κλινικές, Ιατρούς και Συνεργάτες του δικτύου ΕΥ CLUB , με απαραίτητη προϋπόθεση να γίνει η ενεργοποίησή τους στο τηλέφωνο 2315 555 000.
Οι δωρεάν παροχές δεν ισχύουν αν δεν γίνει η ενεργοποίησή τους.

Αξιότιμες-οι κυρίες, κύριοι του ΔΣ,

Είμαστε στην διάθεση σας αναμένοντας και δικές σας προτάσεις που θα βοηθήσουν περαιτέρω τη συνεργασία μας, η οποία θα ενισχύσει το εγνωσμένο κύρος σας και θα επιβεβαίωση ακόμη περισσότερο την ευαισθησία της Ομοσπονδίας σας σε θέματα υγείας και κοινωνικής εταιρικής ευθύνης.

Αναμένουμε την ανταπόκριση σας, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι η πρόταση μας για την εξασφάλιση της υγείας των μελών σας καθώς και των οικογενειών τους, θα αποτελέσει την έναρξη μιας ιδιαιτέρως επωφελούς συνεργασίας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Για το ΕΥ CLUB
Τσαυλόπουλος Άρης,
Διεύθυνση Τμήματος Β2Β
Email : atsav@eyclub.gr
Κάρτα Υγείας EY Club  Πτολεμαίων 30, Θεσσαλονίκη 546 30

Τηλ.: 23 1500 1500,  Φαξ: 2315 554 760

Δεν υπάρχουν σχόλια: