ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ

Περιμένουμε από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να καταθέσουν το

σχέδιο νόμου για την εξομοίωση, το οποίο έχει αποσταλεί σε όλα τα κόμματα και

οι πάντες δηλώνουν σύμφωνοι.Να αποδείξουν ΑΜΕΣΑ τη συμφωνία τους.

ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΩΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ

• Διεκδικούμε την πλήρη και χωρίς περιορισμούς οικονομική και θεσμική εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες και ένταξη τους στο Νόμο 1910/1944.

• Διεκδικούμε την ισόβια τιμητική σύνταξη στη μητέρα που έκανε τρία παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας των τέκνων της, ως αναγνώριση του σημαντικού ρόλου και της προσφοράς της στην ελληνική κοινωνία.

• Δηλαδή να γίνει χαρακτηρισμός των τρίτεκνων οικογενειών ως πολύτεκνων, ανεξαρτήτως από την ηλικία τους και την ένταξή τους στις διατάξεις των νόμων περί πολυτεκνίας.

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΒΟΛΟΥ
«Η ΑΡΓΩ»

 (3ημ.) ΕΚΔΡΟΜΗ
ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ –ΦΡΑΓΜΑ ΘΗΣΑΥΡΟΥ – ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ – 
Λ. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ –ΞΑΝΘΗ –ΚΑΒΑΛΑ- ΔΡΑΜΑ17 – 19/03







Παρασκευή 17/03 : ΔΡΑΜΑ- ΦΡΑΓΜΑ ΘΗΣΑΥΡΟΥ – ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ-ΞΑΝΘΗ
Αναχώρηση στις 7π.μ. Μετά από δύο ενδιάμεσες στάσεις, φθάνουμε στον Νομό Δράμας. Στη Δράμα, θα γευματίσουμε (εξ ιδίων) στην υδάτινη πλατεία της Αγ. Βαρβάρας, Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε για το Δάσος της Ελατιάς  και  θα φθάσουμε στο ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ. Σε ένα εντυπωσιακό τοπίο, άνθρωπος της ΔΕΗ θα μας ενημερώσει για το φράγμα, τις επιπτώσεις στο περιβάλλον, τα σύνορα με την Βουλγαρία κ.λ.π. Στην επιστροφή μας θα σταματήσουμε στο ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ, σημαντικό χωριό, πλάι στον Νέστο. Θα επισκεφθούμε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας που περιγράφει την χλωρίδα και την πανίδα του εξαιρετικού δασικού τοπίου της Ελατιάς. Αργά το απόγευμα ακολουθώντας το μαίανδρο του ποταμού Νέστου, θα φτάσουμε στην Ξάνθη. Τακτοποίηση  στο ξενοδοχείο –ελεύθερος χρόνος στην Παλιά Πόλη .Δείπνο σε ταβέρνα με ζωντανή μουσική .Διανυκτέρευση.

Σάββατο 18/03 : ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ – Λ. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ – ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΞΑΝΘΗ
Μετά το πρόγευμα, συνοδευόμενοι από Πομάκα συνοδό, ανηφορίζουμε προς τα Πομακοχώρια. Μία απομονωμένη περιοχή που κάθε Έλληνας οφείλει να επισκεφθεί. Εκεί όπου οι κάτοικοι μέχρι πριν 20 χρόνια έπρεπε να περάσουν μπάρα για να επισκεφθούν την υπόλοιπη Ελλάδα. Ήταν το τίμημα της διαφορετικής θρησκευτικής τους συνείδησης (μουσουλμάνοι). Σήμερα – παρότι Έλληνες υπήκοοι – οι πολιτικές μας κατεύθυναν …. τα δορυφορικά τους «πιάτα» στην Ανατολή. Η Σμίνθη και ο Εχίνος είναι τα κυριότερα χωριά τους. Η φιλοξενία τους εξαιρετική. Συνεχίζουμε προς ένα από τους σπουδαιότερους υγροβιότοπους στην Ελλάδα : την Βιστωνίδα λίμνη, προστατεύεται από την Ε.Ε. μέσω των προγραμμάτων Natura και Ramsar. Ένα τεράστιο σύμπλεγμα καναλιών με θαλασσινό ή γλυκό νερό καταλήγουν στην υφάλμυρη λίμνη. Κορυφαίο σημείο, το νησάκι – Ιερά Μονή του Αγίου Νικολάου – βακούφι της Ι.Μ. Βατοπεδίου του Αγ. Όρους. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος. Όσοι επιθυμούν θα πάνε στο ανατολίτικο παζάρι.   Δείπνο σε ταβέρνα  . Διανυκτέρευση.

Κυριακή 19/03 : ΞΑΝΘΗ – ΚΑΒΑΛΑ - ΒΟΛΟΣ
Μετά το πρόγευμα, ελεύθερος χρόνος για να επισκεφθούμε την Παλιά Πόλη, το Λαογραφικό Μουσείο, να αγοράσουμε τα φημισμένα σιροπιαστά γλυκά. Το μεσημέρι αναχωρούμε για την πανέμορφη Καβάλα με το υπέροχο λιμάνι, το Υδραγωγείο, το Ιμαρέτ Τζαμί. Αφού γευματίσουμε (εξ ιδίων), συνεχίζουμε την επιστροφή μας στον Βόλο, όπου θα φθάσουμε το βράδυ μετά από μία ενδιάμεση στάση.


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :
  1. Πολυτελές λεωφορείο καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής.
  2. Δύο διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο (ΞΑΝΘΙΠΠΕΙΟΝ) σε δίκλινα δωμάτια.
  3. Δύο πλούσια προγεύματα σε μπουφέ.
  4. Δύο δείπνα σε κοσμική  ταβέρνα  στην Παλιά Πόλη.
  5. Ζωντανή μουσική σε 1 μόνο από τα 2 δείπνα μας.
  6. Πομάκα ξεναγό για τα Πομακοχώρια.
  7. Αρχηγό του γραφείο μας.
  8. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  9. Φ.Π.Α

Τιμή κατ’ άτομο : 125 €
3ο άτομο – παιδί :  99 € ( σε τρίκλινο δωμάτιο
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2421049010
ΔΕΥΤΕΡΑ 6-8 μ.μ.ΤΡΙΤΗ 11-13 ΤΕΤΑΡΤΗ 6-8
ΚΑΙ ΣΤΟ 6936906292

Δεν υπάρχουν σχόλια: