ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ

Περιμένουμε από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να καταθέσουν το

σχέδιο νόμου για την εξομοίωση, το οποίο έχει αποσταλεί σε όλα τα κόμματα και

οι πάντες δηλώνουν σύμφωνοι.Να αποδείξουν ΑΜΕΣΑ τη συμφωνία τους.

ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΩΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ

• Διεκδικούμε την πλήρη και χωρίς περιορισμούς οικονομική και θεσμική εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες και ένταξη τους στο Νόμο 1910/1944.

• Διεκδικούμε την ισόβια τιμητική σύνταξη στη μητέρα που έκανε τρία παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας των τέκνων της, ως αναγνώριση του σημαντικού ρόλου και της προσφοράς της στην ελληνική κοινωνία.

• Δηλαδή να γίνει χαρακτηρισμός των τρίτεκνων οικογενειών ως πολύτεκνων, ανεξαρτήτως από την ηλικία τους και την ένταξή τους στις διατάξεις των νόμων περί πολυτεκνίας.

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016



ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ -ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΜΠΟΛΑΡΗ


Η συνάντηση της ΟΠΟΤΤΕ με τον κ. Μπόλαρη
Μετά  από συντονισμένες προσπάθειες  της ΟΠΟΤΤΕ  με  επιστολές  σε  όλα τα Υπουργεία - Βουλευτές και Ευρωβουλευτές (έγινε ερώτηση και στην Ευρωβουλή), αλλά και την κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Υπουργό σχετικά με τη δωρεάν διανομή αποσυρόμενων οπωροκηπευτικών σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, o Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκος Μπόλαρης υπέγραψε απόφαση σύμφωνα με την οποία στις κατηγορίες των ωφελούμενων εντάσσονται και οι τρίτεκνοι.
Απέστειλε δε την απόφαση αυτή στην ΟΠΟΤΤΕ η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει για τους δικαιούχους τρίτεκνους:

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως η συντονισμένη προσπάθεια, η επιμονή, η βοήθεια όλων, φέρει τα ποθούμενα αποτελέσματα.
 Ελάτε να βοηθήσουμε όλοι!
 Δώστε ιδέες και προτάσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: