ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ

Περιμένουμε από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να καταθέσουν το

σχέδιο νόμου για την εξομοίωση, το οποίο έχει αποσταλεί σε όλα τα κόμματα και

οι πάντες δηλώνουν σύμφωνοι.Να αποδείξουν ΑΜΕΣΑ τη συμφωνία τους.

ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΩΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ

• Διεκδικούμε την πλήρη και χωρίς περιορισμούς οικονομική και θεσμική εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες και ένταξη τους στο Νόμο 1910/1944.

• Διεκδικούμε την ισόβια τιμητική σύνταξη στη μητέρα που έκανε τρία παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας των τέκνων της, ως αναγνώριση του σημαντικού ρόλου και της προσφοράς της στην ελληνική κοινωνία.

• Δηλαδή να γίνει χαρακτηρισμός των τρίτεκνων οικογενειών ως πολύτεκνων, ανεξαρτήτως από την ηλικία τους και την ένταξή τους στις διατάξεις των νόμων περί πολυτεκνίας.

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016



ΣΤΟ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ -ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΑΙΤΗΣΗ



Σε συνέχεια προηγούμενου δημοσιεύματος και σε σχέση με την ενημέρωση που έχουμε από έγκριτους εργατολόγους, αλλά και από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, στο προσχέδιο του νέου ασφαλιστικού υπάρχει διάταξη που αναφέρεται στην αναγνώριση πλασματικών χρόνων.
Επειδή προβλέπεται το κόστος να τριπλασιαστεί, θεωρούμε καλό, όσοι θέλετε να υποβάλλετε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους αίτηση αναγνώρισης των χρόνων που σας χρειάζονται, Ο λόγος που προτείνουμε τη λύση αυτή είναι πως αν τελικά περάσει η διάταξη στο νόμο, πιθανόν (αν δεν έχει αναδρομική ισχύ) να κατοχυρώσετε το δικαίωμα πληρωμής με τα ισχύοντα δεδομένα.
Προσοχή κατά την υποβολή της αίτησης στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους να πάρετε αριθμό πρωτοκόλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: