ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ

Περιμένουμε από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να καταθέσουν το

σχέδιο νόμου για την εξομοίωση, το οποίο έχει αποσταλεί σε όλα τα κόμματα και

οι πάντες δηλώνουν σύμφωνοι.Να αποδείξουν ΑΜΕΣΑ τη συμφωνία τους.

ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΩΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ

• Διεκδικούμε την πλήρη και χωρίς περιορισμούς οικονομική και θεσμική εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες και ένταξη τους στο Νόμο 1910/1944.

• Διεκδικούμε την ισόβια τιμητική σύνταξη στη μητέρα που έκανε τρία παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας των τέκνων της, ως αναγνώριση του σημαντικού ρόλου και της προσφοράς της στην ελληνική κοινωνία.

• Δηλαδή να γίνει χαρακτηρισμός των τρίτεκνων οικογενειών ως πολύτεκνων, ανεξαρτήτως από την ηλικία τους και την ένταξή τους στις διατάξεις των νόμων περί πολυτεκνίας.

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016


Η ΟΠΟΤΤΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
15/1/2016
Με αφορμή τον σάλο που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό σχετικά με την πορεία των στεγαστικών δανείων των δημοσίων υπαλλήλων από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και την τιτλοποίηση κάποιων το 2006 περνώντας σε ιδιωτική επενδυτική εταιρεία, η ΟΠΟΤΤΕ με την ευθύνη απέναντι στα μέλη της απευθύνθηκε με έγγραφο προς το Π&Δ σήμερα ζητώντας παράλληλα και έκτακτη ακρόαση από τον ίδιο τον Πρόεδρο αυτού κ. Κωνσταντίνο Βαρλαμίτη ο οποίος όχι μόνο ανταποκρίθηκε άμεσα αλλά έδωσε και τις απαντήσεις στα ερωτήματα που του έθεσαν η Αντιπρόεδρος Μαριάνθη Τζαβέλλα και ο Ταμίας Βασίλης Δήμος εκπροσωπώντας την ΟΠΟΤΤΕ.
Ενημερώνουμε λοιπόν τα μέλη μας δανειολήπτες του Π&Δ πως κανένα σπίτι δεν θα χαθεί και πως έχουν τακτοποιηθεί όσες αιτήσεις ρύθμισης έχουν υποβληθεί. Οι δανειολήπτες  έχουν συναλλαγές ΜΟΝΟ με το Π&Δ. Υπάρχουν προτάσεις οικονομικής ελάφρυνσης των δανειοληπτών οι οποίες θα ανακοινωθούν μόλις εγκριθούν από το Δ.Σ. 
Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον κ. Βαρλαμίτη προς ενημέρωση των μελών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: