ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ

Περιμένουμε από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να καταθέσουν το

σχέδιο νόμου για την εξομοίωση, το οποίο έχει αποσταλεί σε όλα τα κόμματα και

οι πάντες δηλώνουν σύμφωνοι.Να αποδείξουν ΑΜΕΣΑ τη συμφωνία τους.

ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΩΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ

• Διεκδικούμε την πλήρη και χωρίς περιορισμούς οικονομική και θεσμική εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες και ένταξη τους στο Νόμο 1910/1944.

• Διεκδικούμε την ισόβια τιμητική σύνταξη στη μητέρα που έκανε τρία παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας των τέκνων της, ως αναγνώριση του σημαντικού ρόλου και της προσφοράς της στην ελληνική κοινωνία.

• Δηλαδή να γίνει χαρακτηρισμός των τρίτεκνων οικογενειών ως πολύτεκνων, ανεξαρτήτως από την ηλικία τους και την ένταξή τους στις διατάξεις των νόμων περί πολυτεκνίας.

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ


Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Εργασίας τα επιδόματα θα δοθούν έως την Παρασκευή

Έως την Παρασκευή θα δοθούν τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ, σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Α Νεφελούδη.
Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας, ανέφερε ότι η καθυστέρηση αυτή στα οικογενειακά επιδόματα σχετίζεται με γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και όχι με την έλλειψη των σχετικών κονδυλίων ύψους 225 εκατ ευρώ.
Είναι η δεύτερη φορά που καθυστερεί η καταβολή των επιδομάτων προς τους 635.000 δικαιούχους, η οποία συνήθως ολοκληρώνεται έως τις 16 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με τον κ. Νεφελούδη, οι δικαιούχοι πρέπει να περιμένουν έως τις 23 Οκτωβρίου.

Πηγή: Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: