ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ

Περιμένουμε από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να καταθέσουν το

σχέδιο νόμου για την εξομοίωση, το οποίο έχει αποσταλεί σε όλα τα κόμματα και

οι πάντες δηλώνουν σύμφωνοι.Να αποδείξουν ΑΜΕΣΑ τη συμφωνία τους.

ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΩΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ

• Διεκδικούμε την πλήρη και χωρίς περιορισμούς οικονομική και θεσμική εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες και ένταξη τους στο Νόμο 1910/1944.

• Διεκδικούμε την ισόβια τιμητική σύνταξη στη μητέρα που έκανε τρία παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας των τέκνων της, ως αναγνώριση του σημαντικού ρόλου και της προσφοράς της στην ελληνική κοινωνία.

• Δηλαδή να γίνει χαρακτηρισμός των τρίτεκνων οικογενειών ως πολύτεκνων, ανεξαρτήτως από την ηλικία τους και την ένταξή τους στις διατάξεις των νόμων περί πολυτεκνίας.

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015


 Μετά τις εκλογές τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ




Μετά τις εκλογές και προς τα μέσα του Οκτωβρίου θα πληρωθούν από τον ΟΓΑ τα οικογενειακά επιδόματα για το τρίτο τρίμηνο του 2015.

Οι οικογένειες με παιδιά, δικαιούνται από 40 ευρώ ως και 1.225 ευρώ.

Σύμφωνα με... 

δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», το οικογενειακό επίδομα μέσω του ΟΓΑ έρχεται μετά τις εκλογές, μέσα στον Οκτώβριο.
Στα μέσα του Οκτωβρίου αναμένεται να πιστωθεί στους λογαριασμούς 600.000 δικαιούχων το οικογενειακό επίδομα μέσω του ΟΓΑ.

Ανάλογα με το εισόδημα και τον αριθμό των παιδιών οι δικαιούχοι λαμβάνουν από 40 ευρώ (για ένα παιδί) μέχρι και 1.225 ευρώ (για οικογένειες με πέντε παιδιά).

Η καθυστέρηση στην καταβολή οφείλεται στην καθυστέρηση της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων καθώς ο ΟΓΑ θα έπρεπε πρώτα να υπολογίσει το επίδομα με βάση το δηλωθέν εισόδημα όσων έχουν κάνει τη σχετική αίτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: