ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ

Περιμένουμε από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να καταθέσουν το

σχέδιο νόμου για την εξομοίωση, το οποίο έχει αποσταλεί σε όλα τα κόμματα και

οι πάντες δηλώνουν σύμφωνοι.Να αποδείξουν ΑΜΕΣΑ τη συμφωνία τους.

ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΩΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ

• Διεκδικούμε την πλήρη και χωρίς περιορισμούς οικονομική και θεσμική εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες και ένταξη τους στο Νόμο 1910/1944.

• Διεκδικούμε την ισόβια τιμητική σύνταξη στη μητέρα που έκανε τρία παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας των τέκνων της, ως αναγνώριση του σημαντικού ρόλου και της προσφοράς της στην ελληνική κοινωνία.

• Δηλαδή να γίνει χαρακτηρισμός των τρίτεκνων οικογενειών ως πολύτεκνων, ανεξαρτήτως από την ηλικία τους και την ένταξή τους στις διατάξεις των νόμων περί πολυτεκνίας.

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ "Η ΑΡΓΩ ΜΕ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΡΥΖΟΜΥΛΟΥ"



Στις 12/06/2015 ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Ν. Μαγνησίας "Η Αργώ" πραγματοποίησε συνάντηση στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Ριζόμυλου με Τρίτεκνες Οικογένειες .Στη  συνάντηση υπήρξε μεγάλη  προσέλευση όπου και έγινε ενημέρωση από την πρόεδρο κ, Βακουφτσή για τις διεκδικήσεις του Συλλόγου αλλά και της Ομοσπονδίας για τους Τρίτεκνους . Σε τοπικό επίπεδο αναφέρθηκε στις μειώσεις των εισιτηρίων του Υπεραστικού
ΚΤΕΛ Βόλου καθώς και των ακτοπλοοικών για τις Σποράδες. Επισημάνθηκε ότι σε κανένα Δήμο
του Νομού δεν υπάρχει μείωση των δημοτικών τελών Ύδρευσης αποχέτευσης σε αντίθεση με άλλους Δήμους της Ελλάδας στους οποίους υπάρχει μείωση .επίσης έγινε εκτενής ενημέρωσης για τα επιδόματα στήριξης και για το τριτεκνικό -πολυτεκνικό, για το δημογραφικό  και για πολλά άλλα θέματα που απασχολούν το τριτεκνικό κίνημα. Από τους παρευρισκόμενους τέθηκαν πολλές ερωτήσεις και απορίες οι οποίες απαντήθηκαν. Στο τέλος η πρόεδρος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την συμμετοχή τους τόνισε ότι θα πρέπει  οι Τρίτεκνοι να είναι ενωμένοι και να συμμετέχουν γιατί έτσι θα επιτευχθούν και θα λυθούν τα διάφορα προβλήματα.














Δεν υπάρχουν σχόλια: