ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ

Περιμένουμε από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να καταθέσουν το

σχέδιο νόμου για την εξομοίωση, το οποίο έχει αποσταλεί σε όλα τα κόμματα και

οι πάντες δηλώνουν σύμφωνοι.Να αποδείξουν ΑΜΕΣΑ τη συμφωνία τους.

ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΩΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ

• Διεκδικούμε την πλήρη και χωρίς περιορισμούς οικονομική και θεσμική εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες και ένταξη τους στο Νόμο 1910/1944.

• Διεκδικούμε την ισόβια τιμητική σύνταξη στη μητέρα που έκανε τρία παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας των τέκνων της, ως αναγνώριση του σημαντικού ρόλου και της προσφοράς της στην ελληνική κοινωνία.

• Δηλαδή να γίνει χαρακτηρισμός των τρίτεκνων οικογενειών ως πολύτεκνων, ανεξαρτήτως από την ηλικία τους και την ένταξή τους στις διατάξεις των νόμων περί πολυτεκνίας.

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

ευχαριστήριο

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Ν. Μαγνησίας "Η ΑΡΓΩ" ευχαριστεί θερμά τους ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε (κατάστημα Νέας Δημητριάδας) , ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ" (Μαιάνδρου 125 και Θράκης) , ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "ΒΑΓΓΕΛΗΣ" (Μαιάνδρου 50 Ν.ΙΩΝΙΑ) , ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ "ΧΟΥΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ" (Αδραμυτίου 40Α Ν.Ιωνία) , ΦΡΟΥΤΑ-ΛΑΧΑΝΙΚΑ "ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΤ. ΜΟΥΚΑ" (Λ. ΕΙΡΗΝΗΣ Ν. ΙΩΝΙΑ) και το ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ "Γ. ΜΑΝΔΗΛΑΣ" στη Ν. ΙΩΝΙΑ , για την ανιδιοτελή και αμέριστη προσφορά τους , τις Άγιες τούτες μέρες του Πάσχα , με την παροχή ειδών διατροφής σε μέλη του Συλλόγου μας που έχουν μεγάλη ανάγκη. Η προσφορά τους είναι ανεκτίμητη και θυμίζει σ' όλους το μεγαλείο της αγάπης για τον συνάνθρωπο και της ανθρωπιάς που πρέπει να μας χαρακτηρίζει και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Η χαρά της προσφοράς στο συνάνθρωπο , μας δίνει  δύναμη για το ταξίδι της ζωής.


Καλή Ανάσταση 
Καλό Πάσχα

Δεν υπάρχουν σχόλια: