ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ

Περιμένουμε από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να καταθέσουν το

σχέδιο νόμου για την εξομοίωση, το οποίο έχει αποσταλεί σε όλα τα κόμματα και

οι πάντες δηλώνουν σύμφωνοι.Να αποδείξουν ΑΜΕΣΑ τη συμφωνία τους.

ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΩΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ

• Διεκδικούμε την πλήρη και χωρίς περιορισμούς οικονομική και θεσμική εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες και ένταξη τους στο Νόμο 1910/1944.

• Διεκδικούμε την ισόβια τιμητική σύνταξη στη μητέρα που έκανε τρία παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας των τέκνων της, ως αναγνώριση του σημαντικού ρόλου και της προσφοράς της στην ελληνική κοινωνία.

• Δηλαδή να γίνει χαρακτηρισμός των τρίτεκνων οικογενειών ως πολύτεκνων, ανεξαρτήτως από την ηλικία τους και την ένταξή τους στις διατάξεις των νόμων περί πολυτεκνίας.

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015



 Καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ


Η πληρωμή αφορά 693.299 οικογένειες-δικαιούχους  

Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί, ως προκαταβολή, η πληρωμή των Οικογενειακών Επιδομάτων του Α' τριμήνου του έτους 2015 (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών), με βάση τα στοιχεία αιτήσεων του Α21 του έτους 2014.

Η... 

πληρωμή αφορά 693.299 οικογένειες-δικαιούχους και η συνολική δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 139.689.207,02€.

Ο Διοικητής του ΟΓΑ Ξενοφών Βεργίνης ενημερώνει ότι ο έλεγχος σε τροποποιημένες αιτήσεις Α21 συνεχίζεται και οι ενδιαφερόμενοι, για όσες εγκριθούν, θα ενημερωθούν για την ακριβή ημερομηνία πληρωμής με νεότερη ανακοίνωση.

Στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr), έχει αναρτηθεί «ΟΔΗΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ», μέσω του οποίου παρέχονται χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες για την διαδικασία χορήγησης των επιδομάτων και την υποβολή του εντύπου Α21.

Δεν υπάρχουν σχόλια: