ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ

Περιμένουμε από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να καταθέσουν το

σχέδιο νόμου για την εξομοίωση, το οποίο έχει αποσταλεί σε όλα τα κόμματα και

οι πάντες δηλώνουν σύμφωνοι.Να αποδείξουν ΑΜΕΣΑ τη συμφωνία τους.

ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΩΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ

• Διεκδικούμε την πλήρη και χωρίς περιορισμούς οικονομική και θεσμική εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες και ένταξη τους στο Νόμο 1910/1944.

• Διεκδικούμε την ισόβια τιμητική σύνταξη στη μητέρα που έκανε τρία παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας των τέκνων της, ως αναγνώριση του σημαντικού ρόλου και της προσφοράς της στην ελληνική κοινωνία.

• Δηλαδή να γίνει χαρακτηρισμός των τρίτεκνων οικογενειών ως πολύτεκνων, ανεξαρτήτως από την ηλικία τους και την ένταξή τους στις διατάξεις των νόμων περί πολυτεκνίας.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ



28η ΠΟΙΗΜΑΤΑ 006.JPG

Εν συνεχεία των δράσεων του Συλλόγου μας στις 22/10/2013 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η εκδήλωση στον πολυχώρο Φουντούλη,με την ευκαιρία της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι του ανθρωπιστικού συλλόγου ΦΙΛΟΤΗΣ, που βοηθούν και στηρίζουν το έργο του Συλλόγου μας. Οι φίλοι και τα μέλη που παραβρέθηκαν, απόλαυσαν τα ποιήματα και τις αφηγήσεις της κ.Κατίνας Ρουμελιώτου - Νιτσάκου,η οποία αναφέρθηκε στα χρόνια της κατοχής. Ήταν μία ζεστή και γεμάτη συγκίνηση εκδήλωση,που συνέβαλε στην σύσφιξη των σχέσεων όσων αναγνωρίζουν και συμπαραστέκονται στο δύσκολο έργο των τρίτεκνων οικογενειών.

28η ΠΟΙΗΜΑΤΑ 015.JPG

Δεν υπάρχουν σχόλια: