ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ

Περιμένουμε από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να καταθέσουν το

σχέδιο νόμου για την εξομοίωση, το οποίο έχει αποσταλεί σε όλα τα κόμματα και

οι πάντες δηλώνουν σύμφωνοι.Να αποδείξουν ΑΜΕΣΑ τη συμφωνία τους.

ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΩΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ

• Διεκδικούμε την πλήρη και χωρίς περιορισμούς οικονομική και θεσμική εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες και ένταξη τους στο Νόμο 1910/1944.

• Διεκδικούμε την ισόβια τιμητική σύνταξη στη μητέρα που έκανε τρία παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας των τέκνων της, ως αναγνώριση του σημαντικού ρόλου και της προσφοράς της στην ελληνική κοινωνία.

• Δηλαδή να γίνει χαρακτηρισμός των τρίτεκνων οικογενειών ως πολύτεκνων, ανεξαρτήτως από την ηλικία τους και την ένταξή τους στις διατάξεις των νόμων περί πολυτεκνίας.

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ






ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ





Αγαπητοί μαθητές,
Η σκέψη  μας  είναι στραμμένη σ’ εσάς, που δίνετε, το δικό σας αγώνα για τη επιτυχία στις πανελλήνιες  εξετάσεις, ως κατάληξη μιας  προσπάθειας  η οποία έχει αρχίσει πριν από 12 χρόνια και κορυφώνεται  τη φετινή σχολική χρονιά.
Κατανοούμε και συμπαραστεκόμαστε στη κούραση  και στην αγωνία σας, γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς έχετε ταυτίσει αυτήν την προσπάθεια με την ίδια τη ζωή και το μέλλον σας.
Η ζωή όμως, είναι μια διαρκής μάχη, ένας διαρκής αγώνας που απαιτεί θέληση και συνεχή προσπάθεια και οι ευκαιρίες για να είναι  ισορροπημένη και ευτυχισμένη δεν αρχίζουν και τελειώνουν μόνο με την επιτυχία σας στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις. Σίγουρα θα έρθουν και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον.
Ευχόμαστε πρώτα απ΄ όλα να είστε Υγιείς, να έχετε Δύναμη και Καλή Επιτυχία.

Από το Δ.Σ. της ΟΠΟΤΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: