ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ

Περιμένουμε από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να καταθέσουν το

σχέδιο νόμου για την εξομοίωση, το οποίο έχει αποσταλεί σε όλα τα κόμματα και

οι πάντες δηλώνουν σύμφωνοι.Να αποδείξουν ΑΜΕΣΑ τη συμφωνία τους.

ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΩΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ

• Διεκδικούμε την πλήρη και χωρίς περιορισμούς οικονομική και θεσμική εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες και ένταξη τους στο Νόμο 1910/1944.

• Διεκδικούμε την ισόβια τιμητική σύνταξη στη μητέρα που έκανε τρία παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας των τέκνων της, ως αναγνώριση του σημαντικού ρόλου και της προσφοράς της στην ελληνική κοινωνία.

• Δηλαδή να γίνει χαρακτηρισμός των τρίτεκνων οικογενειών ως πολύτεκνων, ανεξαρτήτως από την ηλικία τους και την ένταξή τους στις διατάξεις των νόμων περί πολυτεκνίας.

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΠΛΙΤΕΣ

Χορήγηση Μηνιαίου Επιδόματος σε Οπλίτες τρίτεκνων οικογενειών


Η ΟΠΟΤΤΕ προσπαθεί και έχει επαφές με κάθε υπουργείο με κάθε φορέα με κάθε οργανισμό που μπορεί να βοηθήσει τους τρίτεκνους .
Παράλληλα υπάρχουν πολλοί τρίτεκνοι σε όλη την Ελλάδα οι οποίοι στηρίζουν το έργο της Ομοσπονδίας και των συλλόγων.
 Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις για τις οποίες θα ενημερώσουμε τις επόμενες μέρες, ενώ το τελευταίο νέο -δημοσίευμα  είναι το παρακάτω:
" Σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Ελευσινιώτης έχει υπογράψει ήδη σχετική απόφαση.
Το ύψος του επιδόματος ασφαλώς δεν είναι μεγάλο: 35 ευρώ το μήνα είναι το ποσό ,που περισσότερο έχει συμβολικό χαρακτήρα. Αλλά τέλος πάντων είναι κάτι σε σχέση με το τίποτα."
Πηγή: www.onalert.grΑναρτήθηκε από 

Δεν υπάρχουν σχόλια: