ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ

Περιμένουμε από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να καταθέσουν το

σχέδιο νόμου για την εξομοίωση, το οποίο έχει αποσταλεί σε όλα τα κόμματα και

οι πάντες δηλώνουν σύμφωνοι.Να αποδείξουν ΑΜΕΣΑ τη συμφωνία τους.

ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΩΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ

• Διεκδικούμε την πλήρη και χωρίς περιορισμούς οικονομική και θεσμική εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες και ένταξη τους στο Νόμο 1910/1944.

• Διεκδικούμε την ισόβια τιμητική σύνταξη στη μητέρα που έκανε τρία παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας των τέκνων της, ως αναγνώριση του σημαντικού ρόλου και της προσφοράς της στην ελληνική κοινωνία.

• Δηλαδή να γίνει χαρακτηρισμός των τρίτεκνων οικογενειών ως πολύτεκνων, ανεξαρτήτως από την ηλικία τους και την ένταξή τους στις διατάξεις των νόμων περί πολυτεκνίας.

Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2013

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ

ΑΠΟ ΤΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ -ΤΗΝ ΙΣΟΒΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΝ ΚΟΒΟΥΝ - ΜΙΣΘΟΥΣ  ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΟΒΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΛΕΕΙ ΘΑ ΠΑΤΑΞΟΥΝ
ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!!!!!!!!!! ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ;;;;;;;; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;;;;;; ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΕΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΕΝΑΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΦΤΩΧΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ  ΜΙΣΘΩΤΟ ΤΡΙΤΕΚΝΟ;;;;;;;; ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ΓΙΑΤΙ;;;;;;;ΟΤΡΙΤΕΚΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ 120 ΕΥΡΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ  ΠΕΙΝΑΣ !!!!!!!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ  ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΗ ΚΑΙ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ           


Ο βιομήχανος Νικόλαος Μάνεσης έχει συνολικό δηλωθέν ατομικό εισόδημα 30.714, 52 ευρώ.
Ο επιχειρηματίας Σωκράτης Κόκκαλης έχει συνολικό δηλωθέν ατομικό εισόδημα 26.870, 11 ευρώ.
Ο εφοπλιστής και μιντιάρχης Ιωάννης Αλαφούζος έχει συνολικό δηλωθέν ατομικό εισόδημα 26.160, 40 ευρώ.

Ο τραπεζίτης Ανδρέας Βγενόπουλος έχει...

συνολικό δηλωθέν ατομικό εισόδημα 18.217, 41 ευρώ."
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ  ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: