ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ

Περιμένουμε από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να καταθέσουν το

σχέδιο νόμου για την εξομοίωση, το οποίο έχει αποσταλεί σε όλα τα κόμματα και

οι πάντες δηλώνουν σύμφωνοι.Να αποδείξουν ΑΜΕΣΑ τη συμφωνία τους.

ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΩΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ

• Διεκδικούμε την πλήρη και χωρίς περιορισμούς οικονομική και θεσμική εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες και ένταξη τους στο Νόμο 1910/1944.

• Διεκδικούμε την ισόβια τιμητική σύνταξη στη μητέρα που έκανε τρία παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας των τέκνων της, ως αναγνώριση του σημαντικού ρόλου και της προσφοράς της στην ελληνική κοινωνία.

• Δηλαδή να γίνει χαρακτηρισμός των τρίτεκνων οικογενειών ως πολύτεκνων, ανεξαρτήτως από την ηλικία τους και την ένταξή τους στις διατάξεις των νόμων περί πολυτεκνίας.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Στα όρια της φτώχειας οι τρίτεκνοι του Νομού Μαγνησίας

ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ τι δήλωσε στην κάμερα του e-Volos.gr η πρόεδρος του Συλλόγου Τρίτεκνων Νομού Μαγνησίας
Στη πλατεία Συντάγματος και στο Υπουργείο Οικονομικών την Παρασκευή για διαμαρτυρία
Σε οριακό σημείο βρίσκονται οι πρισσότεροι τρίτεκνοι του Νομού Μαγνησίας, με την πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκτων του Νομού Μαγνησίας Σούλα Βακουφτσή, να δηλώνει πως δεν προκειται να μείνουν απλοί θεατές απέναντι σε αυτά τα απάνθρωπα μέτρα, που εξαθλιώνουν τις ζωές τους και τις ζωές των παιδιών τους.
Την Παρσκευή τις 06:00 πούλμαν τα οποία και θα είναι πληρωμένα από τον Σύλλογο θα φύγουν μπροστά από την Πλατεία Ελευθερίας στον Βόλο, με προορισμό την Αθήνα και πιο συγκεκριμένα την πλατεία Συντάγματος και το Υπουργείο Οικονομικών, όπου θα βρεθούν οι τρίτεκνοι διαμαρτυρόμενοι για τις μειώσεις στους μίσθους και τα επιδόματα τους.
ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ τί δήλωσε στην κάμερα του e-Volos.gr η πρόεδρος του Συλλόγου Τρίτεκνων Νομού Μαγνησίας Σούλα Βακουφτσή:

(Video)

Δεν υπάρχουν σχόλια: